altairicar

Just another WordPress.com site

Formare de formatori pentru…o vacanţă în siguranţă…

pe mai 24, 2012

Joi, 24.05.2012, ora 16:00, în incinta Gas Natural Fenosa, unii din profesorii implicati in realizarea  Proiectului educaţional „Prin auto- şi intercunoaştere spre competenţe într-o lume a cunoaşterii” au participat la sesiunea de formare a formatorilor pentru alt proiect, parte componenta a primului: „O vacanţă în siguranţă”.

Moderatorii atelierului de formare, dna Ludmila Motrescu , şef secţie Marketing şi relaţii publice, dna Irina Guţu , responsabil de Proiectul „Eficienţă Energetică” şi dl Lilian Cernalevschi , responsabil Calitate şi mediul ambiant, au desfăşurat o activitate instructivă cu privire la importanţa respectării normelor de securitate electrică în vederea conştientizării necesităţii de a adopta un comportament adecvat în situaţii cotidiene.

În cadrul atelierului a fost pus la dispoziţia formabililor un suport de curs ce va fi utilizate ulterior in lucrul cu elevii: materiale didactice ilustrative şi video, exemple din activitatea practică a distribuitorului de energie electrică, precum şi date statistice din ultimii ani.

Pe parcursul sesiunii de formare am studiat situaţii concrete în baza exemplelor propuse, am prezentat variante de abordare şi soluţii, am acumulat cunoştinţe care vor fi mai apoi diseminate printre viitorii participanţi, elevi si parinti,  la Şcoala de vară „ALTAIR 2012”.

Parteneriatul cu Gas Natural Fenosa este o experienţă inedită de colaborare a echipei cadrelor didactice de la Centrul Municipal de Excelenta, implicati in realizarea Scolii de vara  ALTAIR 2012, cu un reputat agent economic. Este o veritabila interferenta de interese a sectorului public cu cel privat, o conlucrare reciproc avantajoasa în scop de promovare a cunoaşterii şi respectarii normelor de securitate electrică, de determinare a soluţiilor de eficienţă energetică…

Atelierul s-a bucurat de succes, participanţii apreciindu-l drept actual si util. Considerăm că temele prezentate vor fi interesante pentru toti beneficiarii Şcoalii de vară „ALTAIR 2012”.

Mulţumim partenerului Gas Natural Fenosa pentru ospitalitate.

Este un exemplu de  investitie care nu poate sa nu dea rod, de colaborare care demonstreaza interes pentru ziua de maine, pentru viitor, de parteneriat benefic intregii comunitati…

Familiarizarea elevilor ciclului primar, gimanzial şi liceal cu noţiunile de securitate electrică în cadrul Scolii de vara ALTAIR 2012 va fi realizata de formatori deschisi pentru recunoasterea si solutionarea problemelor din domeniu.

Instruirea acestora cu privire la importanţa respectării normelor de securitate electrică în vederea conştientizării necesităţii de a adopta un comportament adecvat în situaţii cotidiene a fost un obiectiv al formarii, care numaidecit se va regasi ulterior in activitatea actualilor formbili cu elevii si adultii din proiect…

Felicitari pentru atitudinea pozitiva si nelipsita de interes reciproc a partenerilor de Proiect!

Elena Rusu, manager de Proiect

Reclame

2 responses to “Formare de formatori pentru…o vacanţă în siguranţă…

  1. Violeta Ciuntu-Samson spune:

    Multumim foarte mult echipei de formatori ai intreprinderii Gas Natural Fenosa pentru trayning-ul organizat. A fost foarte interesant pentru mine, ca formabil, si abia astept sa vina vara pentru a le transmite copiilor, care se vor odihni in tabara ALTAIR 2012, toate cunostintele acumulate.

    • Ne bucura ca temele propuse de Gas Natural Fenosa Moldova prezinta interes pentru cei care si-au asumat onorabila si dificila misiune de a educa si instrui viitorul acestei tari. Apreciem faptul ca partenerii nostri sunt deschisi pentru ele si realizeza importanta si beneficiul promovarii acestora in comunitate. Am misiunea sa va transmit multumiri si din partea colegilor mei de echipa, caci avem certitudinea ca impreuna vom reusi in numele viitorului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: