altairicar

Just another WordPress.com site

CONCURSURILE INTERNAŢIONALE ŞCOLARE WINNERS

pe mai 29, 2012

                      CONCURSURILE INTERNAŢIONALE ŞCOLARE WINNERS

Editura SUCCES DEPLIN

Adresa: Calea 13 Septembrie nr.128, bl.P35, sc.1, ap.8, sector 5, Bucureşti, cod 050718, O.P.5; C.I.F. RO 22279675, J40/15637/2007;

tel: 0757 565 548, 0733 314 325, 021 410 44 23, fax: 021 411 23 42, email: concursurile.winners@gmail.com, http://minunilewinners.net

Cu WINNERS e uşor să fii învingător!

PREMIEREA EDIŢIEI A XX-A

În primul rând, mulţumim din inimă tuturor Organizatorilor Locali Winners pentru angrenarea deosebită cu care au organizat Concursurile WINNERS şi pentru contribuţia incontestabilă la succesul Ediţiei a XX-a WINNERS!

În al doilea rând, felicităm toţi concurenţii pentru spiritul de competitivitate, mobilizare şi punctajele obţinute. Mai mult decât rezultatul, contează experienţa câştigată şi cunoştinţele folositoare acumulate!

Iar în al treilea rând, felicităm merituoşii concurenţii care s-au calificat pentru marile premii WINNERS, pentru premiile I, II, III şi Menţiune!!!

La această premiere, acordăm după cum urmează, binemeritatele surprize şi Premii Winners:

 1. I.              Diplome Internaţionale Winners, color, în limba engleză (separate de reviste), tuturor concurenţilor, pentru fiecare secţiune la care s-au înscris.
 2. II.           Un sticker Winners, ca premiu surpriză, pentru toţi participanţii claselor I-XII, pentru fiecare secţiune la care au participat!
 3. III.        Revista „Universul Winners”, serie nouă, cu un concept adecvat vârstei concurenţilor care au participat  la o secţiune de concurs.
 4. IV.        O revistă „Winners de la A la Z”, plus revista „Universul Winners”, pentru concurenţii care au participat la 2 secţiuni la această ediţie.
 5. V.           Revista „Universul Winners”, un workbook/ o altă revistă plus o revistă „Winners de la A la Z”, pentru concurenţii care au participat la 3 secţiuni la această ediţie.
 6. VI.        Revista „Universul Winners”, două workbook-uri/ alte reviste plus o revistă „Winners de la A la Z”, pentru concurenţii care au participat la 4 secţiuni la această ediţie.
 1. VII.     Revista „Universul Winners”, trei workbook-uri/ alte reviste plus o revistă „Winners de la A la Z”, pentru concurenţii care au participat la 5 secţiuni la această ediţie.
 1. VIII.  Revista „Universul Winners”, patru workbook-uri/ alte reviste plus o revistă „Winners de la A la Z”,  pentru concurenţii care au participat la 6 secţiuni la această ediţie.
 1. IX.        Revista „Universul Winners”, cinci workbook-uri/ alte reviste plus o revistă „Winners de la A la Z”,, pentru concurenţii care au participat la 7 secţiuni la această ediţie.
 1. X.           Revista „Universul Winners”, trei workbook-uri, o cană siglată Winners plus o revistă „Winners de la A la Z”,, pentru concurenţii care au participat la 9 secţiuni la această ediţie.
 1. XI.        Revista „Universul Winners”, un workbook, o staţie meteo/ o e-table plus o revistă „Winners de la A la Z”, pentru concurenţii care au participat la 10 secţiuni la această ediţie.
 1. XII.     Diplome Internaţionale de Excelenţă Winners, color, în limba engleză, tuturor organizatorilor principali şi organizatorilor adjuncţi din fiecare Instituţie Educaţională participantă.
 1. XIII.  Un workbook, ca premiu surpriză, pentru toţi organizatorii cu minim 30 participări înscrise şi care au fost notate în formularul de comandă.
 1. XIV.  O Diplomă Internaţională de Excelenţă Winners, color, în limba engleză, directorului principal din fiecare Instituţie Educaţională, în care au avut loc Concursurile Winners.
 1. XV.     Un premiu surpriză marca Winnerspentru organizatorii principali cei mai implicaţi în derularea concursurilor.
 1. XVI.  Trofeul Winners tuturor instituţiilor cu peste 350 de participări.

PENTRU CLASELE I ŞI A II-A SE ACORDĂ:

 1. XVII.         Diplome de MENŢIUNE, color, în limba engleză (separată de reviste), tuturor concurenţilor care au obţinut la clasa I între 81-89 puncte şi la clasa a II-a între 86-92 puncte, împreună cu revista „Winners de la A la Z”, nr.3 şi un sticker Winners.
 1. XVIII.       PREMIUL AL III-LEA: Diploma Internaţională Winners, color, în limba engleză (separată de reviste), tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 90-95 puncte la clasa I şi 93-96 puncte la clasa a II-a, împreună cu revista „Universul Winners” şi un sticker Winners.
 1. XIX.             PREMIUL AL II-LEA: Diploma Internaţională Winners, color, în limba engleză (separată de reviste), tuturor concurenţilor care au obţinut între 96-99 puncte la clasa I şi 97-99 puncte la clasa a II-a, împreună cu revista „Universul Winners” şi un sticker Winners.
 2. XX.      PREMIUL I: Diploma Internaţională Winners, color, în limba engleză (separată de reviste),  împreună cu revista „Universul Winners” şi un sticker Winners., tuturor concurenţilor care au obţinut 100 de puncte, împreună cu o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. I.

PENTRU CLASA a III-a SE ACORDĂ:

 1. XXI.   Diplome de MENŢIUNE tuturor concurenţilor care au obţinut între 78-83 puncte, iarla Matematică şi Fizică pentru 83 puncte la clasele V-XII ( între 78-83 pentru clasele III-IV).
 2. XXII.                       PREMIUL AL III-LEA: O Culegere Winners de Cultură Generală, vol. al III-lea, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 84-86 puncte (la Matematică şi Fizică, clasele V-XII pentru un punctaj între 84-89 puncte).
 3. XXIII.                    PREMIUL AL II-LEA: O Culegere Winners de Cultură Generală, vol. I plus o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. al III-lea, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 87-97 puncte (la Matematică şi Fizică, clasele V-XII pentru un punctaj între 90-97 puncte).
 4. XXIV.                    PREMIUL I: O Medalie de aur şi o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. I, plus o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. al III-lea, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj de 98 şi 99 de puncte.

PENTRU CLASELE IV- VII SE ACORDĂ:

 1. XXV.                       Diplome de MENŢIUNE tuturor concurenţilor care au obţinut între 78-83 puncte, iarla Matematică şi Fizică pentru 83 puncte la clasele V-XII ( între 78-83 pentru clasele III-IV).
 2. XXVI.                   PREMIUL AL III-LEA: O Culegere Winners de Limba Română, clasele V-VIII, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 84-86 puncte (la Matematică şi Fizică, clasele V-XII pentru un punctaj între 84-89 puncte).
 3. XXVII.                PREMIUL AL II-LEA: O Culegere Winners de Limba Română, clasele V-VIII, plus o Culegere Winners de Limba Engleză, clasele V-VIII,   tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 87-97 puncte (la Matematică şi Fizică, clasele V-XII pentru un punctaj între 90-97 puncte).
 4. XXVIII.             PREMIUL I: O Medalie de aur şi o Culegere Winners de Limba Română, clasele V-VIII, plus o Culegere Winners de Limba Engleză, clasele V-VIII,    tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj de 98 şi 99 de puncte.

PENTRU CLASELE VIII-XII SE ACORDĂ:

XX. Diplome de MENŢIUNE tuturor concurenţilor care au obţinut între 78-83 puncte, iarla Matematică şi Fizică pentru 83 puncte la clasele V-XII ( între 78-83 pentru clasele III-IV).

XXI. PREMIUL AL III-LEA: o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. al II-lea, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 84-86 puncte (la Matematică şi Fizică, clasele V-XII pentru un punctaj între 84-89 puncte).

XXII. PREMIUL AL II-LEA: o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. I plus o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. al II-lea, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj între 87-97 puncte (la Matematică şi Fizică, clasele V-XII pentru un punctaj între 90-97 puncte).

XXIII. PREMIUL I: O Medalie de aur şi o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. I, plus o Culegere Winners de Cultură Generală, vol. al II-lea, tuturor participanţilor care au obţinut un punctaj de 98 şi 99 de puncte.

XXIV. MARILE PREMII WINNERS, fiecărui concurent care a obţinut 100 puncte.

 • Pe scurt:TABEL PUNCTAJE PREMII – SECŢIUNEA TEST IQ
  CLASA I CLASA II CLASA III-XII
MENTIUNE 81-89 86-92 78-83
PREMIUL III 90-95 93-96 84-86
PREMIUL II 96-99 97-99 87-97
PREMIUL I 100 100 98-100

 TABEL PUNCTAJE PREMII– SECŢIUNEA MATEMATICA

 

CLASA I

CLASA   II

CLASA   III-IV

CLASA   V-XII

MENTIUNE

81-89

86-92

78-83

73-83

PREMIUL III

90-95

93-96

84-86

84-89

PREMIUL II

96-99

97-99

87-97

90-97

PREMIUL I

100

100

98-100

98-100

Cu deosebită stimă,

Director General,

Florin Vasiliu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: