altairicar

Just another WordPress.com site

Parteneriat pentru dezvoltare

pe august 23, 2012

 

La 21 august la sediul Gas Natural Fenosa şi-a desfăşurat lucrările atelierul „Parteneriat pentru dezvoltare”.Echipa de formatoriai proiecutlui „O vacanţă în siguranţă” de la Gas Natural Fenosa Moldovas-a întrunit cu şefi de serie şi formatori aiDirecţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chişinău (DGETS), ce au activat în tabăra de vară ALTAIR 2012 „Prin auto şi intercunoaştere spre competenţe într-o lume a cunoaşterii”. Participanţii la atelier au analizatrealizareaobiectivelor  asumate prin iniţierea parteneriatului 2012 „Prin auto şi intercunoaştere spre competenţe într-o lume a cunoaşterii”.

 

În cadrul atelierului „Parteneriat pentru dezvoltare”a avut loc un schimb amplu de opinii şi au fost punctate concluziile ediţiei din această vară a taberei. Ina Botnari, director interimar a Centrului Municipal de Excelenţă (CME) a DGETS, coordonator al atelierului, a făcut o prezentare succintă a proiectului în care s-a referit la obiectivele parteneriatului dintre întreprinderea furnizoare de energie electrică şi autoritatea publică din domeniul instruirii, a listat activităţile derulate şi a prezentat indicatorii de performanţă înregistraţi.

 

Ludmila Motrescu, şef secţie MK şi RP, coordonator de proiect, a pus în evidenţă importanţa pe care o acordă întreprinderea proiectului „O vacanţă în siguranţă”, acesta având în vizor instruirea societăţii în ceea ce priveşte securitatea persoanelor în raport cu instalaţiile electrice şi utilizarea sigură şi eficientă a resurselor energetice. Conceptul proiectului şi-a propus să depăşească dimensinea unor simple activităţi de atenţionare, angajaţii întreprinderii fiind implicaţi în elaborarea materialelor de suport şi derularea activităţilor teoretice şi practice în cadrul taberei de vară ALTAIR 2012 în Bulgaria.

 

Lucrările atelierului s-au remarcat printr-o atmosferă stimulatoare şi de colegialitate reciprocă între cele două echipe. Psihologul CME Svetlana Chirtoacă a diluat întrunirea cu activtăţi de „spargere a gheţii”, stimulţnd implicarea tuturor participanţilor.

 

Tabăra de vară ALTAIR este organizată anual de Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chişinău. În 2012 Gas Natural Fenosa a semant un acord de colaborare cu DGETS scopul căruia este instruirea în ceea ce priveşte securitatea persoanelor în raport cu instalaţiile electrice. Astfel, pentru prima dată în istoria taberei, ediţia 2012 s-a distins prin iniţierea unui parteneriat cu compania furnizoare de energie electrică, reprezentant al sectorului privat, şi autoritatea publică din domeniul instruirii. În decursul verii circa 1800 de elevi, profesori şi părinţi au beneficiat de activităile de formare oferite de Gas Natural Fenosa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: