altairicar

Just another WordPress.com site

Prilej pentru meditaţie…Prilej pentru revenire la cele știute…

pe septembrie 7, 2015

Stimaţi părinţi, echipa de profesori de la Centrul Municipal de Excelenţă Vă aduce la cunoştinţă următoarele.

1. Constatăm cu satisfacţie interesul DVS sporit pentru activităţile de matematică competitivă la Centrul ICAR. În scopul facilitării procedurii de înscriere şi elucidării eventualelor neclarităţi, pentru discutarea și definitivarea schiţei Programului de activitate pentru anul de studii 2016 – 2016, întru îmbunătățirea acestui program vă aşteptăm în zilele de 26 și 27 septembrie 2015, începînd cu ora 10.00 la o întîlnire cu administraţia CME, psihologii, contabilul, profesorii consilieri, specialişti de matematică în incinta Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul”, strada Gurie Grosu nr. 4, sectorul Centru.
2. Copii sunt așteptați pentru prima zi de activitate la Centrul Municipal de Excelenţă la 3 octombrie 2015. Reiterăm că activităţile au loc în fiecare zi de sîmbătă în intervalul de timp 09.00 – 12.00. Sunt invitaţi toţi doritorii, elevi ai claselor I-i – a XII-a, cu interes şi aptitudini pentru matematică. La Centru există grupa de preşcolari, forma dominantă de activitate în acest colectiv de copii fiind jocul.
3. Careul de inaugurare a activităţilor în anul curent începe la ora 08.30.

IMG_8467

4.1 În scopul dezvoltării multilaterale a personalităţii copilului participant la activităţile Centrului, Vă anunţăm că inaugurăm ateliere de dezvoltare personală prin artă (actorie, coordonator Mihaela Damian – Oistric, pictură – coordonator Rodica Şehovţova).
4.2 În scopul asigurării unei pregătiri temeinice pentru sesiunea de Bacalaureat 2016, anunţăm formarea grupelor la disciplinele de examen: limbă română, matematică, fizică, chimie şi biologie.
4.3 Școala de Toamnă ALTAIR 2015 începe formarea lotului de elevi participanți la Proiectul educațional ,,Vreau. Cred. Știu. Pot. Fac. Sunt. EU”, activitățile căruia se vor realiza la Lacul Noroios (Hajduszoboslo), Ungaria, Praga, Cehia, Slănic Moldova, România, Meteora, Grecia. Întrebări pentru detalii la telefonul 069055428.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: